SIAPA KAMI?

Susano Holdings Sdn Bhd ialah syarikat bumiputra yang bertapak di Bandar Baru Bangi. Setelah 4 tahun membina brand pakaian sendiri iaitu Susano Apparel. Kami membuka peluang untuk anda buat baju dan kotak custom dengan kami!

Nak bina brand? Nak buat baju team? Nak buat baju company sendiri? Ini lah tempatnya!

OUR CLIENTS

+
SATISFIED CLIENT

lebih 99 jenis template

Mesti pening kan nk cari designer untuk design kita punya baju, dengan susano ni tak perlu pening² kita  provide lebih daripada 99 jenis template.

IDEA ANDA, KAMI REALITIKAN!

Jika anda ada idea tapi tiada bakat melukis ataupun design. Jangan risau, team designers kami sedia berkhidmat untuk anda!

LEBIH 20++ JENIS baju

Bosan kan, kalau kilang baju je mesti jersi! Tapi bukan dengan kami, anda boleh buat baju oversize jersey, baju rugby, baju ice hockey, hoodie, jumpsuit, baju baseball, set baju bola, baju team esport & pelbagai lagi.

BARANG BERKUALITI, HARGANYA IALAH MASA

Bukan senang nak hasilkan barang berkualiti premium. Oleh itu, kami tidak galakkan urgent job. Proses pembuatan baju sekitar 2-3 minggu.

APA PRODUK YANG KAMI ADA?

BAJU BASEBALL - custom

Brand pertama di Malaysia yang buat & jual baju Baseball kualiti premium! Sesuai untuk sukan atau pakaian casual pejabat.

Premium imported “Air” Fabric. Cool and sweat friendly. A logo made from high quality HD printing. Anti-itch.

OVERSIZE JERSEY (Ice Hockey)

Bosan dengan cutting jersey biasa? Jom buat oversize jersey! Sesuai dengan trend Gen Z sekarang, oversize jersey memang patut jadi pilihan anda!
 

Made from featherweight air fabric. Comfortable yet stylish

jersey kualiti premium!

Kalau nak buat jersi biasa pun boleh. Tapi anda akan dapat jersi luarbiasa! Kain sama dengan brand international, cutting dan stitching yang kemas dari tailor kami. Dijamin puas hati.

The premium 100% quantumfibre material ensures superb comfort and quick-dry properties, while a double stitching finish adds durability.

KAMI ADA LEBIH 50 JENIS PRODUK CUSTOM!

OUR SHOP

Visit Our Website!

Visit Our Shopee!

Visit Our NFT page!

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop